Skip to content
-
Subscribe to our newsletter & never miss our best posts. Subscribe Now!
  • https://www.facebook.com/
  • https://twitter.com/
  • https://t.me/
  • https://www.instagram.com/
  • https://youtube.com/
Webledik

Webledik gündemi ve önemli gelişmeler

Webledik

Webledik gündemi ve önemli gelişmeler

  • ANA SAYFA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • TANITIM
  • İLETİŞİM
  • ANA SAYFA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • TANITIM
  • İLETİŞİM
Subscribe
Close

Search

Eğitim

Gözyaşlarıyla Uğurlanan Eğitimci: Yazdan Taşdemir

By Elif Kaya
13 Mayıs 2026 1 Min Read
Gözyaşlarıyla Uğurlanan Eğitimci: Yazdan Taşdemir için yorumlar kapalı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, bir süredir mide kanseri tedavisi gören Küçükçalık Anadolu Lisesi Müdürü Yazdan Taşdemir (63), hastanede yaşamını yitirdi. Eğitim camiasında derin bir üzüntü yaratan Taşdemir için okul bahçesinde bir anma töreni gerçekleştirildi. Törende öğrencileri, Taşdemir’in Türk bayrağına sarılı tabutunun üzerine gül bırakarak son görevlerini yerine getirdi. Meslektaşları ve yakınları ise gözyaşlarını tutamadı.

39 yıllık eğitimci olan Yazdan Taşdemir, son üç yıldır Küçükçalık Anadolu Lisesi’nde müdürlük yapıyordu. İki çocuk babası olan Taşdemir’in vefatı, öğrencilerini ve sevenlerini derin bir yas içerisine soktu. Törende konuşan İnegöl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin, “Bu anı tarif etmeye kelimeler yetmiyor. Ölüm sana hiç yakışmadı, senin daha yapacak çok işin vardı. Vatanını seven, görevini en iyi şekilde yerine getiren bir insandın. Sağlığını hiçe sayarak bile okula geldin,” ifadelerini kullandı.

İnegöl Kaymakamı Eren Arslan ise, “Öğretmenler her zaman doğruyu ve güzeli öğretir. Yazdan Hoca, bizlere insan olmanın ve hayatı nasıl yaşayacağımızı öğreten son dersini veriyor. Fikirler asla ölmez; hocamızın bıraktığı eserler, öğrencileri ve evlatları onun ideallerini yaşatmaya devam edecektir,” dedi.

İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Emin Dündar ise, “Yazdan Taşdemir, yetiştirdiği öğrenciler ve bıraktığı güzel hatıralarla yaşamaya devam edecektir. Acımız büyük, ancak onun hizmetleri insanlık için en değerli mirastır,” şeklinde konuşarak ailesine başsağlığı diledi.

Törenin ardından, Taşdemir’in cenazesi İshakpaşa Camii’nde kılınan öğle namazının ardından Hamitler Mezarlığı’na defnedildi. Taşdemir, anılarında ve eserlerinde yaşamaya devam edecek.

Author

Elif Kaya

Follow Me
Other Articles
Previous

Bakır Fiyatları Rekor Kırdı: Yapay Zeka ve Enerji Dönüşümü Etkisi

Next

Bayramda Seyahat Edenlere Müjde: 18 Bin Yeni Koltuk ve Ek Seferler Geliyor

SON YAZILAR

  • Resmi Gazete’de bugün (08.08.2026)
  • İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran görevden ayrılıyor
  • Android 17 bazı Galaxy modelleri için veda güncellemesi olacak
  • ASELSAN, Avrupa’nın En Büyük Hava Savunma Tesisi Oğulbey’i Geliştiriyor
  • Fed Başkanı’ndan piyasaları sarsacak mesaj: Enflasyon artarsa faiz artırımı yeniden masaya gelecek
  • Otel doluluk oranlarında beş yılın düşük Haziran ayı
  • Fiyatını gören kapış kapış alıyor: Talebe stok yetişmiyor
  • Meta’nın Yapay Zeka Modeli Dışarı Sızdı: Siber Saldırı Oldu mu?
  • Köprülere talip olan Fransız şirket komşunun elektriğini döşüyor
  • HUAWEI Yeni Ekosistem Ürünlerini Duyurdu: Pura 90s, MatePad Air 2026 ve Watch Kids X1

Sayaç

Kategoriler

  • Eğitim (889)
  • Ekonomi (79)
  • Haber (332)
  • Sağlık (91)
  • Teknoloji (41)
Copyright 2026 — Webledik. All rights reserved. Blogsy WordPress Theme
Office Lisans Satın Al
beylikdüzü escort avcılar escort esenyurt escort beylikdüzü escort bahçeşehir escort istanbul escort
adana escort