60 bin TL maaşla çalışacak eleman bulamıyorlar: Son çare çevre illere yöneldiler

Yeşilyurt 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde mobilya üretimi yapan Hasan Boyraz, deprem sonrası artan inşaat ve tadilat talepleriyle iş yüklerinin katlandığını aldıkları siparişleri yetiştirmekte zorlandıklarını belirtti.

Boyraz, sadece Malatya değil, Adana, Kahramanmaraş ve Hatay gibi diğer deprem bölgelerinden de yoğun sipariş aldıklarını, buna karşın usta bulamadıkları için siparişlere yetişmekten güçlük çektiklerini söyledi.

50-60 bin TL maaşla çalışacak eleman bulamadıklarını kaydeden Boyraz, çözüm için çevre illerden eleman arayışına girdiklerini aktardı.

Related Posts

Dehşet anları: Önce eşini, sonra kendini vurdu

Ordu’da eşi Selma M.’yi (45) el yapımı tabanca ile bacağından vurarak yaralayan İlkay M. (50), ardından aynı tabanca ile kendi başına ateş etti. Çift, yaralı olarak hastaneye kaldırılırken İlkay M.’nin hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

Resmî Gazete’de bugün (13 Ağustos 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (13 Ağustos 2025 Resmî Gazete kararları)

27 yıl sonra bir ilk: Fener 5’ledi tur geldi

Fenerbahçe, Feyenoord’u Kadıköy’de 5 golle mağlup ederek Şampiyonlar Ligi play-off turunda avantaj sağladı; yeni transfer Archie Brown ise performansıyla öne çıktı.

İzmir yine yanıyor

İzmir’in Buca ilçesinde bir minibüste çıkan ve ormanlık alana sıçrayan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

PSG ve Tottenham karşı karşıya: 50. Süper Kupa kimin olacak?

50. UEFA Süper Kupa, PSG ile Tottenham arasında 13 Ağustos Çarşamba günü yapılacak maçla sahibini bulacak.

ABD 15 Ağustos’ta hava sahasını kapatacak: İşte nedeni

ABD, Putin ve Trump’ın Alaska’da buluşacağı gün hava sahasını kapatacak.