Kıvırcık Ali türküleriyle anıldı

Kıvırcık Ali’nin Unutulmaz Eserleri Sanatçı Dostları Tarafından Anıldı

Kıvırcık Ali’nin oğlu Ali Özütemiz’in de katıldığı özel gecede sanatçı dostları, unutulmaz eserlerini seslendirdi.

Kartal Belediyesi, Türk Halk Müziği’nin efsane ismi Kıvırcık Ali’yi vefatının 14. yılında anma konseriyle andı. Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte Türk Halk Müziği sanatçıları sahne aldı ve Kıvırcık Ali’nin dostları ile sevenleri bir araya geldi. Gecede Kıvırcık Ali’nin oğlu Eren Özütemiz, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Adem Uçar ve Dilek Kars’ın yanı sıra birçok türkü sever vatandaş da yer aldı.

Konser, salonun dışındaki dev ekrandan da canlı olarak izlendi. Salonun ve fuaye alanının dolması üzerine konser, Kartal Belediyesi Nikah Salonu’na kurulan ekrandan da izleyicilere aktarıldı.

SANATÇI DOSTLARI, KIVIRCIK ALİ İÇİN TÜRKÜLER SESLENDİRDİ

Gecede, Kıvırcık Ali’nin dostları arasında yer alan Ali Altay, Ayhan Yağız, Demali Çelik, Eda Alakuş, Eren Özütemiz, Fidan Gül, Grup Turnalar, Gülcihan Koç, Hüseyin Cengiz, Hüseyin Uğurlu, İntizar, Latif Doğan, Mertcan Saban, Onur Türe, Ozan Uğurlu, Özcan Türe, Özden Irmak, Sevda Gül, Soner Ergül ve Şükür Cömert gibi sanatçılar, Kıvırcık Ali’nin unutulmaz eserlerini seslendirdi.

“KARTAL’DA KIVIRCIK ALİ’YI ANMA GECELERİ DEVAM EDECEK”

Gecenin sonunda konuşan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, Kıvırcık Ali’yi anma gecelerinin geleneksel hale geldiğini vurgulayarak, 25. ve 50. anma gecelerinin de Kartal’da düzenleneceğini belirtti. Kıvırcık Ali’yi anma etkinliklerinin devam edeceğini ifade etti.

Related Posts

İsrail’in saldırılarında bugün 69 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne sabah saatlerinden bu yana düzenlediği saldırılarda 69 Filistinli yaşamını yitirdi. 

Ankara’da CHP’li gençlere polis müdahalesi

Ekrem İmamoğlu’nun tutukluluğunun 100. günü sebebiyle CHP Ankara Gençlik Kolları’nın yürüyüşüne polis müdahale etti.

Ayhan Bora Kaplan davasında yeni gelişme

Suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan ile açığa alınan 4 polisin, “rüşvet” suçundan Ankara 33. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandıkları davada, emekli Sayıştay denetçilerinden oluşturulacak bir heyetin bilirkişi raporu hazırlamasına karar verildi.

Son dakika… CHP’nin ‘kurultay davası’ Asliye Ceza’ya gitti: Görevsizlik kararı kaldırıldı

Son dakika haberi… CHP kurultay davasında yeni gelişme yaşandı. Kurultay davası asliye ceza mahkemesinde görülecek. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, mahkemenin görevsizlik kararının kaldırıldığını duyurdu.

Motokurye Samet’ın katilinden cezaevinden tepki çeken fotoğraf

Trafikte bıçakla öldürülen motokurye Samet Özgül’ün katil zanlısı cezaevinde poz verdi yakınları fotoğrafı paylaşıp altına ‘Bu cezalar bize koymaz, Allah’ın aslanı’ yazdı. Paylaşım tepki çekti.

Kılıçdaroğlu mesajı başını yaktı

Datça Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından sorumlu Osman Akın’ın görevine son verildi.