Kırklareli’nde genç kadının şüpheli ölümü! Anne ve oğul gözaltına alındı

Kırklareli’de Genç Kadının Ölümü Şüpheli Bulundu

Kırklareli’nde, S.A. adındaki genç kadın, Kocasinan Mahallesi Çakmak Sokak’ta arkadaşı B.Ç.’nin evine ziyarete gitti. Ancak bir süre sonra B.Ç., S.A.’nın hareketsiz olduğunu fark ederek hemen polise ihbarda bulundu.

Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, genç kadının hayatını kaybettiği tespit edildi. S.A.’nın cenazesi, olayın aydınlatılması için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Ölümü şüpheli bulunan genç kadının arkadaşı B.Ç. ve annesi N.Ç. ise gözaltına alındı.

N.Ç.’nin ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı bildirilirken, diğer şüpheli B.Ç.’nin ise soruşturmasının devam ettiği belirtildi.

Related Posts

İsrail’in saldırılarında bugün 69 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne sabah saatlerinden bu yana düzenlediği saldırılarda 69 Filistinli yaşamını yitirdi. 

Ankara’da CHP’li gençlere polis müdahalesi

Ekrem İmamoğlu’nun tutukluluğunun 100. günü sebebiyle CHP Ankara Gençlik Kolları’nın yürüyüşüne polis müdahale etti.

Ayhan Bora Kaplan davasında yeni gelişme

Suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan ile açığa alınan 4 polisin, “rüşvet” suçundan Ankara 33. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandıkları davada, emekli Sayıştay denetçilerinden oluşturulacak bir heyetin bilirkişi raporu hazırlamasına karar verildi.

Son dakika… CHP’nin ‘kurultay davası’ Asliye Ceza’ya gitti: Görevsizlik kararı kaldırıldı

Son dakika haberi… CHP kurultay davasında yeni gelişme yaşandı. Kurultay davası asliye ceza mahkemesinde görülecek. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, mahkemenin görevsizlik kararının kaldırıldığını duyurdu.

Motokurye Samet’ın katilinden cezaevinden tepki çeken fotoğraf

Trafikte bıçakla öldürülen motokurye Samet Özgül’ün katil zanlısı cezaevinde poz verdi yakınları fotoğrafı paylaşıp altına ‘Bu cezalar bize koymaz, Allah’ın aslanı’ yazdı. Paylaşım tepki çekti.

Kılıçdaroğlu mesajı başını yaktı

Datça Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından sorumlu Osman Akın’ın görevine son verildi.