Konya’da Trafik Kazası: 13 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Konya’da Okul Çıkışı Kaza: Bir Öğrenci Hayatını Kaybetti, Diğeri Ağır Yaralı

KONYA’da genç bir sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kaza, Erenler Mahallesi’nde büyük bir faciaya yol açtı. Okul çıkışı evlerine giden ortaokul öğrencileri Kemal Taha Keskin ve Faik Özgün’e çarpan araç, Kemal Taha Keskin’in hayatını kaybetmesine neden olurken, Faik Özgün ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, Karatay ilçesi Erenler Mahallesi Keçeciler Caddesi’nde saat 15.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre ehliyetsiz bir sürücü tarafından kullanılan araç, yoldan karşıya geçmeye çalışan iki öğrenciye çarptı. Kazanın etkisiyle Kemal Taha Keskin ve Faik Özgün yola savrulurken, çantalarındaki ders kitapları etrafa saçıldı. Sürücü olay yerinden kaçarak kaçtı ancak kısa sürede yakalandı.

Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri hemen olay yerine ulaştı. Sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti ancak maalesef Kemal Taha Keskin’in yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralı Faik Özgün ise Konya Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor ve aracı kullanan gencin babası tarafından polis merkezine teslim edildi.

  • Olay yerinde sinir krizi geçiren Kemal Taha Keskin’in yakınları büyük üzüntü yaşadı.
  • Kazada hayatını kaybeden öğrencinin bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Olayın ardından, tüm toplumda derin bir üzüntü ve endişe yaratırken, olayla ilgili detaylar polis ekipleri tarafından titizlikle inceleniyor.Öğrencilere yönelik trafik kazalarının önüne geçmek amacıyla eğitim ve denetim çalışmalarının artması bekleniyor.

Related Posts

Atatürkçü teğmenlerin ihracına karşı çıkan 2 üyeye daha tasfiye iddiası!

“Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” dedikleri için TSK’dan atılan teğmenler kararına karşı çıkan Yüksek Disiplin Kurulu üyelerinden birinin Gelibolu’ya gönderildiği bir diğerinin ise pasif göreve çekildiği öne sürüldü.

Ekrem İmamoğlu’ndan ‘Antalya Mitingi’ çağrısı!

İBB’ye yönelik soruşturmalar kapsamında tutuklanan İBB Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, vatandaşları CHP’nin 1 Haziran’da Antalya’da yapacağı mitinge davet etti.

Hekimhan’da altın madeni tepkisi: “Hekimhan, İliç olmayacak!”

Toplantıya Hekimhan’dan yerel yöneticiler, Hekimhan Çevre Platformu, Hekimhan Girmana Doğal Üretim Kooperatifi, Tüm Emeklilerin Sendikası Hekimhan Şubesi, Hekimhan’ın 65 Köyü adına Muhtarlar Derneği Başkanı, Han Yolu Platformu, Kuluncak Çevre Platformu, Malatya Tüm Emeklilerin Sendikası da katıldı.

Nijerya’da sel alarmı: Binlerce kişi evsiz kaldı: Bilanço vahim

Nijerya’nın Nijer eyaletine bağlı Mokwa kentinde, önceki gün şiddetli yağışlar sonucu meydana gelen selde 150’den fazla kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Kurtarma ekipleri, selde kaybolanları arama çalışmalarını sürdürürken, yetkililer can kaybı …

Eski CIA şefinden Putin iddiası: Ukrayna’dan sonraki hedefi hangi ülke olacak?

ABD istihbaratının eski direktörlerinden David Howell Petraeus, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e ilişkin iddialarda bulundu. Eski CIA şefi, Putin’in Ukrayna’da başarılı olması halinde NATO üyesi bir ülkeyi hedef alacağını öne sürdü.

Patrondan grevdeki işçilere rest: ‘Fabrikayı kapatırım’

Portakal Plastik ve Porvil’de 153 sendikalı işçi 7 Mayıs’tan beri grevde. Petrol İş Gebze Şubesi’nin örgütlü olduğu fabrikada işveren, yapılan grev sonrası işçilere “Zaten kar edemiyorum. Bu rakamları da verebilmem mümkün değil. Gerekirse fabrikayı kapatır giderim” resti çekti.