Büyükçekmece’de park yeri kavgası: 1 ölü, 1 yaralı

Fatih Mahallesi’nde Otopark Kavgası: 1 Ölü, 1 Yaralı!

Fatih Mahallesi Cengiz Topel Caddesi’nde bulunan bir binanın otopark girişine 3 gün önce aracını park eden Atakan Gülsever ile müteahhitlik yaptığı belirtilen İ.H. arasında yaşanan tartışma kanlı bitti.

Gülsever, bugün yanına iki kişiyi alarak müteahhidin ofisine gitti ve burada çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Kavganın vahim sonucunda İ.H. tabancayla ateş açarak Gülsever ile birlikte yanındaki bir kişiyi vurdu.

Şüpheli İ.H. silahını bırakarak olay yerinden kaçarken, polis ve sağlık ekipleri ihbar üzerine hemen bölgeye sevk edildi.

Sağlık görevlileri yaptıkları kontrolde Gülsever’in hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı olan diğer kişinin ise kendi imkanlarıyla hastaneye gittiği ve hayati tehlikesinin olmadığı açıklandı.

Polis ekipleri, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürürken, olay yerinde yapılan incelemede, kaçış anı ve silah seslerinin bir araç kamerası tarafından kaydedildiği ortaya çıktı.

Related Posts

Karadeniz’de fırtına, Marmara’da şiddetli poyraz

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Karadeniz için fırtına uyarısında bulundu. Batı Karadeniz Bölgesi için baca zehirlenmesi ve çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istendi. Marmara Denizi’nde etkili olan poyraz hayatı olumsuz etkiledi.

Tekirdağ’da deniz ulaşımına poyraz engeli

Tekirdağ’da poyraz, deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor.

Papa Francis için özel yas ayini yapıldı

Vatikan Devlet Sekreteri Kardinal Parolin’in önderliğinde Papa Francis için özel bir yas ayini düzenlendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İtalya’ya gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın salı günü İtalya’ya günübirlik bir ziyaret gerçekleştirmesi bekleniyor.

AKP’li Şamil Tayyar’dan ‘Ekrem İmamoğlu’ çıkışı: Tutuklama olmadan süreç devam edebilirdi

AKP’nin medyada önde gelen isimlerinden Şamil Tayyar, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasını yanlış bulduğunu belirtti. Tayyar, İBB’ye kayyum atanmamasının ise kendileri sayesinde olduğunu iddia etti.

Ocak ayından bu yana 2 milyon 126 bin 384 hız cezası

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, hız ihlallerine dikkat çekip yılbaşından bu yana 2 milyondan fazla sürücüye ceza kesildiğini açıkladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir