THY duyurdu: İslamabad ve Lahor seferleri iptal edildi

THY, Asya’daki Politik Huzursuzluk Nedeniyle Sefer İptalleri Yaptı

Türk Hava Yolları (THY) tarafından yapılan açıklamaya göre, 8 Mayıs Perşembe ve 9 Mayıs Cuma tarihlerindeki Islamabad ve Lahor seferleri iptal edildi.

Açıklamada, TK 714 sefer sayılı İstanbul-Lahor, TK 715 sefer sayılı Lahor-İstanbul uçuşları ile TK 710 İstanbul-İslamabad, TK 711 İslamabad-İstanbul, TK 750 İstanbul-İslamabad ve TK 751 İslamabad-İstanbul uçuşlarının gerçekleştirilemeyeceği belirtildi.

THY, yolcuların seyahat planlarını güncellemeleri için şirketin internet sitesi ve mobil uygulamasını kullanabileceklerini duyurdu. Güncellemeler hakkında detaylı bilgi almak için şirketin resmi kanallarını takip edebilirsiniz.

Related Posts

Sürdürülebilir model oluşturdu

Uluslararası Sütçülük Federasyonu (IDF), süt sektörünün Birleşmiş Milletlerin sürdürülebilir kalkınma hedeflerine önemli katkılar sağladığını belirtiyor.

5 saatlik yol 80 dakikaya düşecek: Süper proje için tarih verildi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’nin ulaştırma projelerinde bölgesel ve küresel ölçekte üstlendiği role dikkat çekti. Bakan Uraloğlu, seyahat yoğunluğu olan iki büyükşehir için süper projeyi açıkladı. 5 saatlik yolun 80 dakikaya düşeceği müjdesini veren Bakan Uraloğlu, süper proje için merak edilen o tarihi açıkladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz 2025 yılı birinci çeyrek büyüme verilerini değerlendirdi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sosyal medya hesabından 2025 yılı birinci çeyrek büyüme verileri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu: Kararlılığımızı ortaya koymaktadır.

TÜİK’e göre ekonomi yüzde 2 büyüdü

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2025 yılı 1. Çeyrek gayrisafi yurt içi hasıla (GSYH) verilerini açıkladı. Buna göre, Türkiye ekonomisi 2025’in ilk çeyreğinde yıllık bazda yüzde 2 büyüdü. mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış GSYH zincirlenmiş …

Akkuyu’da şantiye durdu

Rusya’nın Mersin’de inşa ettiği Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nde işler durdu Yaklaşık 7 milyar dolarlık yeni fon gecikince, üç reaktörün inşaatı askıya alındı.

Enerji ithalatı faturası düştü

Türkiye’nin enerji ithalatı için ödediği tutar, nisanda geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 3,2 azalarak 5 milyar 71 milyon 704 bin dolar oldu.