Bilecik’te Tır Devrildi: Sürücü Yaralandı

Bilecik’te Tır Devrildi: Sürücü Yaralandı

Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında bir tırın devrilmesi sonucunda sürücü yaralandı.

Olay, Bilecik – Sakarya kara yolu üzerindeki Bayırköy beldesinde gerçekleşti. Tırın sürücüsü N.M. (64) direksiyon hakimiyetini kaybederek devrildi. Yaralanan sürücü, olay yerine sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi. İlk müdahalenin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sırasında tırın taşıdığı su paketleri yola dökülerek ulaşımı engelledi. Su paketleri iş makineleriyle temizlendikten sonra trafik kontrollü bir şekilde normale döndü.

Jandarma ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Related Posts

Mehmet Uçum: “Halkı anlamayanlar anayasa talebini göremez”

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, “Halkın anayasa talebi yok” iddialarını yanıt verdi. Uçum, pahalılık, adalet ve temsil taleplerinin anayasal haklara nasıl evrildiğini analiz etti. Yeni anayasanın halkın sürekli ihtiyacı olduğunu vurgulayan Uçum, referandumun zorunlu dedi.

Eskişehir’de Silahlı Kavga: 1 Yaralı

Odunpazarı’nda alacak yüzünden çıkan kavgada E.A, G.O tarafından bacağından vuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Beşiktaşlı Sanuç’a: “Ulan nereden çıktı bu Tayyip’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaşlı futbolcu Tayyip Talha Sanuç ile ilk karşılaşmasında esprili diyalog dikkat çekti. Sanuç ismini söyledikten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ulan nereden çıktı bu Tayyip” dedi. Genç sporcular ise tütün ve elektronik sigara tehlikesine karşı uyardı.

Kuzeydoğu Suriye’de dikkat çeken görüşme: ABD’nin Ankara Büyükelçisi ve Suriye Özel Temsilcisi Barrack, Abdi ile bir araya geldi

“Birlik zaman geldi”

Muhsin Türkiye’de şifa bulacak

İsrail’in Gazze’deki katliamında bacağından ağır yaralanan 10 yaşındaki Muhsin Salemdeeb, amcasının girişimi ve Kudüs Türk Konsolosluğu’nun yardımıyla Türkiye’ye getirildi. Bacağı kesilme riskiyle karşı karşıya kalan küçük çocuk, yaşadığı travmanın izlerini de taşıyor. Ailesi hâlâ Gazze’de çadırda yaşam mücadelesi verirken, Muhsin ise bir gün sağlığına kavuşup sevdiklerine dönebilmenin hayalini kuruyor.

Mutlu Barış Harekatı’nın 51. Yıldönümü

Bakan Güler, KKTC’de Mutlu Barış Harekatı’nın 51. yıl dönümü resepsiyonuna katıldı.