ANF İmralı’dan yeni fotoğrafla duyurdu: Öcalan tarihi bir çağrı daha yaptı, yakında yayınlanacak

Abdullah Öcalan’ın Yeni Fotoğrafı ve Tarihi Açıklama Detayları Ortaya Çıktı

Fırat Haber Ajansı (ANF), PKK lideri Abdullah Öcalan’ın cezaevinde çekilen yeni fotoğrafını yayınladı ve Öcalan’ın süreç kapsamında “tarihi bir açıklama” yapacağını duyurdu.

Kürt sorununun çözümü için MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin önderliğinde başlatılan ‘yeni çözüm süreci’nde önemli gelişmeler yaşanıyor. Bu hafta PKK’nın silah bırakma töreni yapması beklenirken, TBMM’de sürece ilişkin komisyon kurulması da gündemde. Silah bırakma törenine PKK lideri Abdullah Öcalan’ın mesaj gönderip göndermeyeceği de merak konusu. ANF, Öcalan’ın son görüntüsünü yayınlayarak önemli bir iddiayı ortaya attı.

ANF’de yer alan habere göre, “Kürt sorununun çözümü ve demokratikleşme bağlamında başlayan ‘Barış ve Demokratik Toplum Süreci’nde tarihi gelişmeler yaşanıyor. Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan, süreç kapsamında tarihi bir açıklama daha yapacak” denildi.

Fırat Haber Ajansı, “tarihi çağrı”nın yakın zamanda yayınlanacağını duyurdu.

Related Posts

Rusya İHA ve füzelerle saldırdı: Ukrayna’nın askeri havaalanları hedef oldu

Rusya Savunma Bakanlığı, uzun menzilli yüksek hassasiyetli silah ve insansız hava araçlarıyla (İHA) Ukrayna’nın askeri havaalanı altyapısına yönelik saldırı düzenlediklerini duyurdu. Açıklamada, saldırının hedefine ulaştığı kaydedildi.

Bahçeli’nin ardından Erdoğan’dan da “İmamoğlu davası TRT’de yayınlansın” talebine yeşil ışık!

Bahçeli’nin ardından Erdoğan’dan da “İmamoğlu davası TRT’de yayınlansın” talebine yeşil ışık!

Macaristan Başbakanı Orban, Avrupa Birliği lideri Leyen’e seslendi: Gitme zamanı

Orban, 2022’den bu yana içe kapanık, daha “milliyetçi” politikalar ile Avrupa Birliği’ne karşı bir tutum izliyor

Murat Çalık cezaevinde fenalaştı, acil servise götürüldü

Ameliyat sonrası cezaevine sevk edilen Mehmet Murat Çalık, cezaevinde fenalaştı, ambulansla yeniden hastaneye götürüldü.

‘Selam söyleyin’ deyip 4 yerinden vurdu

Antalya’da bir fırında çalışan Ramazan Koçak (58), sokak ortasında tanımadığı kişi tarafından bacağından 4 kurşunla vuruldu. Şüphelinin ateş ederken iş yerinin eski sahibinin oğlu için “B.’ye selam söyleyin” dediği belirtildi.

Erdoğan’dan Terörsüz Türkiye mesajı: ‘Önümüzdeki günlerde olumlu haberlerin alınacağı bir evreye giriyoruz’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Terörsüz Türkiye sürecine dair bir mesaj verdi ve “Önümüzdeki günlerde olumlu haberlerin alınacağı bir evreye giriyoruz” dedi.