Çanakkale Belediye Başkanı’nın Aracının Karıştığı Zincirleme Kaza

Çanakkale Belediye Başkanı Kaza Geçirdi

Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek’in kullandığı aracın da dahil olduğu 3 aracın karıştığı kazada 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

Olay, sabah saatlerinde Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Belediye Başkanı Muharrem Erkek’in yönetimindeki 17 AEZ 017 plakalı araç, trafik lambalarında beklerken 17 AGC 680 plakalı araç arkadan çarptı. Arka taraftan gelen 17 UY 873 plakalı aracın sürücüsü kazayı geç fark ederek zincirleme kazaya neden oldu.

Diğer sürücüler durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Belediye Başkanı Erkek kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, 17 AGC 680 plakalı aracın sürücüsü ise hafif şekilde yaralandı. Ambulansla hastaneye götürülen sürücünün durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kaza sonrasında açıklama yapan Belediye Başkanı Erkek, “Kaza sırasında bir hanımefendi hafif şekilde yaralandı, ancak ciddi bir durum söz konusu değil. Sadece maddi hasarlı bir kaza meydana geldi. Geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.

Related Posts

Almanya’da önde gelen döner tedarik şirketi Birtat’ta çalışan işçiler grevde

Almanya’nın önde gelen döner üretim şirketlerinden Birtat’ta çalışan işçiler, sendika ile işveren arasındaki toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması üzerine 3 Temmuz’da greve başladı.

DEM heyeti İmralı’ya gidiyor

DEM Parti heyeti bugün İmralı Adası’na gidiyor.

Çanakkale’de korkutan deprem

AFAD’ın açıkladığı verilere göre Çanakkale’de 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi

2000 yıllık dev ayakkabılar görenleri afallatı: Arkeologlar sahiplerini arıyor

İngiltere’deki Hadrian Duvarı yakınlarında, eski bir Roma kalesi olan Fort Magna’da sürdürülen kazılarda, arkeologlar alışılmadık bir ayakkabı koleksiyonuna ulaştı. Çok büyük boyutlardaki bu 2000 yıllık deri ayakkabılar, bölgedeki uzmanları hem …

Rusya, Ukrayna’daki Polonya büyükelçiliğini vurdu

Rusya’nın Kiev’e düzenlediği son saldırıda Polonya Konsolosluğu da hedef oldu. Polonya Dışişleri Bakanı, tüm personelin güvende olduğunu açıkladı ancak Ukrayna’nın acil hava savunma desteğine ihtiyacı olduğunu vurguladı. Aynı gün 539 İHA ve 11 füze fırlatıldı, en az 20 kişi yaralandı.

İran’da hava sahası kısmi olarak kapatıldı

İran’ın batısında ve orta bölgelerinde hava sahasının kapatıldığı bildirildi.