Galatasaray ve Trabzonspor forvet transferinde karşı karşıya geldi!

Süper Lig’de sezonun tamamlanmasına 8 hafta kala takımlar yaz transfer dönemi için çalışmalarına hız verdi.

Belçika basınından FootNews’in haberine göre; Galatasaray ve Trabzonspor, Genk’in yıldız futbolcusu Tolu Arokodare’yi transfer etmek istiyor.

Kulübüyle 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan Arokodare’nin bu sezon sergilediği performansın ardından sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

36 MAÇTA 20 GOL ATIP 7 DE ASİST YAPTI!

Bu sezon Genk formasıyla tüm kulvarlarda 36 maça çıkan Arokodare, 20 gol atıp 7 de asist üretti.

PİYASA DEĞERİ 13 MİLYON EURO

Tam adı Toluwalase Emmanuel Arokodare olan ve 1.97’lik boyuyla dikkat çeken 24 yaşındaki Nijeryalı golcünün piyasa değeri 13 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Related Posts

Dünyanın en uzun dairesel metro hattı 90. yaşını kutluyor

Dünyanın en uzun dairesel hattına sahip Moskova Metrosu, 90. yaşını kutluyor. 90. yıl kutlamaları kapsamında, 15 ve 18 Mayıs tarihleri arasında şehir genelinde sergiler ve kamuya açık etkinlikler düzenlendi. Restore edilmiş ilk nesil trenler ve …

Suriye’den Türkiye ve ABD’ye teşekkür

Suriye Dışişleri Bakanı Esad Hasan Şeybani, Türkiye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio ile Antalya’da gerçekleştirdikleri üçlü toplantının verimli ve yapıcı geçtiğini söyleyerek, Fidan ve Rubio’ya teşekkür etti.

Eski FBI direktörüne ‘Trump’a suikast çağrısı’ suçlaması

Eski Federal Soruşturma Bürosu (FBI) Direktörü James Comey, ABD İç Güvenlik Bakanı Kristi Noem tarafından Başkan Donald Trump’a suikast çağrısı yapmakla suçlandı.

Ürdün tedavi ettiği 17 Gazzeli çocuğu yeniden Gazze’ye gönderdi

İsrail’in 7 Ekim’den bu yana açık hava hapishanesine çevirdiği ve en az 20 bini çocuk 53 binden fazla Filistinliyi katlettiği Gazze Şeridi’ndeki katliamları devam ediyor. İşgalcilerin, bölgeden tedavi için tahliyeleri de en aza indirmesi Gazze Şeridi’nde insani krizi derinleştiriyor. Son olarak 17 Gazzeli çocuk tedavileri için Ürdün’e getirildi. Ürdün Krallığı, tedavileri tamamlanan 17 Gazzeli çocuğu aileleriyle birlikte yeniden soykırımın kalbi olan Gazze’ye gönderdi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: Teksas’tan Ankara’ya uzanan bir güvenlik ağı oluşturmamız gerek

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: Teksas’tan Ankara’ya uzanan bir güvenlik ağı oluşturmamız gerek

Macron ve Netanyahu arasında sert tartışma

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, İsrail hükümetinin Gazze politikalarını sert bir dille eleştirdi. İsrail hükümetinin yaptıklarının kabul edilemez ve utanç verici olduğunu belirten Macron, bölgedeki insani durumu dramatik olarak nitelendirdi.