Gümüşhane’de Otobüs Kazası: 14 Yaralı

Gümüşhane’de Kaza Geçiren Otobüste 14 Kişi Yaralandı

Gümüşhane ilinde meydana gelen trafik kazasında, Geçit köyü mevkiinde seyir halindeki bir otobüs istinat duvarına çarptı ve 14 kişi yaralandı.

Olayın hemen ardından, sağlık ve jandarma ekipleri hızla olay yerine intikal etti ve yaralılar Gümüşhane Devlet Hastanesine sevk edildi.

Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanede tedavi gören yaralıları ziyaret ederek durumları hakkında bilgi verdi. Yaralıların durumunun ciddi olmadığını belirterek, taburcu olabileceklerini ifade etti.

Vali Baruş, kaza sonrasında otobüsün yol kaymasına bağlı olarak istinat duvarına çarptığını ve yolcuların yaralandığını açıkladı. “Otobüs, istinat duvarına çarpınca camlar kırıldı ancak şans eseri hayati tehlikesi olan kimse yok. Sağlık ekipleri hızla müdahale ettiler.” şeklinde konuştu.

Related Posts

2000 yıllık dev ayakkabılar görenleri afallatı: Arkeologlar sahiplerini arıyor

İngiltere’deki Hadrian Duvarı yakınlarında, eski bir Roma kalesi olan Fort Magna’da sürdürülen kazılarda, arkeologlar alışılmadık bir ayakkabı koleksiyonuna ulaştı. Çok büyük boyutlardaki bu 2000 yıllık deri ayakkabılar, bölgedeki uzmanları hem …

Rusya, Ukrayna’daki Polonya büyükelçiliğini vurdu

Rusya’nın Kiev’e düzenlediği son saldırıda Polonya Konsolosluğu da hedef oldu. Polonya Dışişleri Bakanı, tüm personelin güvende olduğunu açıkladı ancak Ukrayna’nın acil hava savunma desteğine ihtiyacı olduğunu vurguladı. Aynı gün 539 İHA ve 11 füze fırlatıldı, en az 20 kişi yaralandı.

İran’da hava sahası kısmi olarak kapatıldı

İran’ın batısında ve orta bölgelerinde hava sahasının kapatıldığı bildirildi.

Rusya Afganistan’daki Taliban yönetimini tanıdı

Rusya, Afganistan’daki Taliban yönetimini tanıdığını açıkladı. Böylece Rusya, Taliban hükümetini resmen tanıyan ilk ülke oldu.

Yıldız futbolcu kazada öldü!

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool’un Portekizli yıldızı Diogo Jota ve futbolcu kardeşi Andre Jota, İspanya’nın Zamora şehrinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.

Türkiye-Libya anlaşması Mısır’ı da rahatsız etti

Libya’nın doğusundaki güçleri kontrol eden Halife Hafter’e bağlı Tobruk Temsilciler Meclisi’nin Türkiye ile deniz yetki sınırlarının belirlenmesi anlaşmasını onaylamak üzere olduğuna yönelik çıkan haberler sonrası Yunanistan’ın ardından Mısır’ın da harekete geçtiği öğrenildi.