İtalya’da helikopter kazası! Milyarder iş insanı hayatını kaybetti

İtalya’nın kuzeyindeki Parma kenti yakınlarında bir helikopterin düşmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti. İtalyan basınındaki haberlere göre, Parma kentine bağlı Castelguelfo’da dün 19.30 sularında bir helikopter düştü.

İŞ İNSANI HAYATINI KAYBETTİ

Kazada, helikopterde bulunan iki pilot ile endüstriyel şarküteri ürünleri sektörünün önde gelen isimlerinden iş insanı Lorenzo Rovagnati’nin yaşamını yitirdiği belirtildi.

Kazanın yoğun sis nedeniyle görüşün azalmasından kaynaklanan pilotaj hatası veya kuyruk pervanesindeki mekanik bir arızadan gerçekleşmiş olabileceği kaydedildi.

KARA KUTUNUN İNCELENMESİ TALİMATI VERİLDİ

İtalya Ulusal Uçuş Güvenliği Ajansının (ANSV), helikopter kazasıyla ilgili soruşturma başlattığı, Parma Cumhuriyet Savcılığının da helikopterin kara kutusunun bulunup incelenmesi talimatı verdiği bildirildi.

İş insanı Lorenzo Rovagnati’nin genellikle çarşamba günleri, Milano’dan Castelguelfo’daki malikanesine helikopterle seyahat ettiği bilgisi paylaşıldı.

Related Posts

Trabzonspor, Erzurum’da Çift Antrenmanla Hazırlık Yapıyor

Trabzonspor, yeni sezon kampında 2. günü çift antrenmanla tamamladı, 7 oyuncu eksik katıldı.

Destici: PKK’ya Asla Güvenmiyoruz

BBP Genel Başkanı Destici, PKK ve terör örgütleriyle iş birliği yapan yapılarla güvenilmeyeceğini vurguladı.

Adana’da Ortak Akıl Vurgusu

Başkan Vekili Geçer, adalet ve uzlaşı ile Adana’nın hizmetlerini sürdüreceklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Terörsüz Türkiye’ ve ‘terörsüz bölge’ hedeflerimize doğru kararlı, ümitli ve dikkatli bir şekilde ilerliyoruz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Kurmay Subaylar Mezuniyet Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Geçmişin siper savaşlarının yerini bugün artık siber savaşlar almış durumda.

Bakan Yerlikaya, 2 yıl önce şehit olan çarşı ve mahalle bekçisi Halil Kara’nın ailesini ziyaret etti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara’da 2 yıl önce şehit olan çarşı ve mahalle bekçisi Halil Kara’nın ailesine ziyarette bulundu.

Batman’da 20 Kilo Esrar Ele Ge geçirildi

Hafif ticari araçta yapılan aramada, 20 kilo 300 gram esrar bulundu, sürücü tutuklandı.