İZBAN raylarına düşüp öldü

İZBAN Raylarına Düşen Güngör Serhan Yeniaydın Yaşamını Yitirdi

İzmir’in Çiğli ilçesinde, İzmir Banliyö Sistemi (İZBAN) kullanmak için bekleyen 44 yaşındaki Güngör Serhan Yeniaydın, raylara düşerek trenin altında kalıp hayatını kaybetti.

Olay, akşam saatlerinde Çiğli ilçesindeki İZBAN Ege Kent 2 Durağı’nda meydana geldi. Güngör Serhan Yeniaydın’ın bilinmeyen bir nedenle raylara düştüğü iddia ediliyor. Yeniaydın, trenin altında kalırken olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan Yeniaydın, sağlık ekiplerine teslim edildi.

Hastaneye kaldırılan Yeniaydın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Öğrenildiğine göre, Yeniaydın İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi’nde (İZSU) güvenlik görevlisi olarak görev yapıyordu. Cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.


Komşular rahatsız olacak derken, opera yarışmasında birinci oldu; Güneş Uluçay Türkiye’de opera sanatçısı olmayı anlattı

Related Posts

Almanya’da önde gelen döner tedarik şirketi Birtat’ta çalışan işçiler grevde

Almanya’nın önde gelen döner üretim şirketlerinden Birtat’ta çalışan işçiler, sendika ile işveren arasındaki toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması üzerine 3 Temmuz’da greve başladı.

DEM heyeti İmralı’ya gidiyor

DEM Parti heyeti bugün İmralı Adası’na gidiyor.

Çanakkale’de korkutan deprem

AFAD’ın açıkladığı verilere göre Çanakkale’de 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi

2000 yıllık dev ayakkabılar görenleri afallatı: Arkeologlar sahiplerini arıyor

İngiltere’deki Hadrian Duvarı yakınlarında, eski bir Roma kalesi olan Fort Magna’da sürdürülen kazılarda, arkeologlar alışılmadık bir ayakkabı koleksiyonuna ulaştı. Çok büyük boyutlardaki bu 2000 yıllık deri ayakkabılar, bölgedeki uzmanları hem …

Rusya, Ukrayna’daki Polonya büyükelçiliğini vurdu

Rusya’nın Kiev’e düzenlediği son saldırıda Polonya Konsolosluğu da hedef oldu. Polonya Dışişleri Bakanı, tüm personelin güvende olduğunu açıkladı ancak Ukrayna’nın acil hava savunma desteğine ihtiyacı olduğunu vurguladı. Aynı gün 539 İHA ve 11 füze fırlatıldı, en az 20 kişi yaralandı.

İran’da hava sahası kısmi olarak kapatıldı

İran’ın batısında ve orta bölgelerinde hava sahasının kapatıldığı bildirildi.