Malatya’da aranan kişinin cesedi göçük altından çıktı

Malatya’da Trajik Kaza: İbrahim Alıcı Odun Deposu Çökmesi Sonucu Hayatını Kaybetti

Malatya’nın Hekimhan ilçesine bağlı Dereköy Mahallesi’nde meydana gelen üzücü olayda, İbrahim Alıcı (50) adlı ev sahibi, odun deposunun çökmesi sonucu göçük altında kalarak hayatını kaybetti. Alıcı, engelli kız kardeşiyle birlikte yaşamaktaydı ve üç gün boyunca kimseyle iletişime geçememişti.

Uzun Süredir Haber Alınamıyordu

İbrahim Alıcı’nın yakınları, üç gün boyunca Alıcı’dan haber alamayınca Dereköy Mahallesi’ndeki evine giderek durumu kontrol etti. Yapılan incelemede, odun deposunun çöktüğü ve Alıcı’nın enkaz altında olduğu belirlendi. Yakınları hemen 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.

Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor

Sağlık ve itfaiye ekipleri hızla olay yerine ulaştı ve kurtarma çalışmalarına başladı. Maalesef yapılan kontroller sonucunda İbrahim Alıcı’nın hayatını kaybettiği tespit edildi.

Cenaze Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edildi

İtfaiye ekiplerinin uzun çabaları sonucunda İbrahim Alıcı’nın cansız bedeni enkaz altından çıkarılarak Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Savcılık incelemesi için alınan cenaze, Alıcı’nın yakınları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Related Posts

Türkiye düşmanı ABD’li eski Senatör Bob Menendez hapse atıldı

ABD’nin eski New Jersey Senatörü Bob Menendez, rüşvet ve yolsuzluk suçlamalarından 11 yıl hüküm giydi ve Pensilvanya’daki cezaevine gönderildi. Türkiye düşmanlığıyla bilinen Menendez, ABD’den ülkemize yapılacak F-16 satışına karşı çıkanların başında gelirken, Akdeniz ve Ege’deki politikalardan da rahatsızlığını her fırsatta gündeme getiriyordu.

Bahçeli ‘Bayramdan sonra’ demişti: TBMM’de yine toplantıya katılmadı

MHP lideri Devlet Bahçeli, 27 Mayıs tarihinde yaptığı konuşmada, “Bayramdan sonra gruba geleceğim inşallah” ifadelerini kullandı. Ancak Bahçeli, bugün yine TBMM’deki grup toplantısına katılmadı.

Koruma altındaki 5 kız çocuğunun çamaşır suyu içti! CHP’li Aylin Nazlıaka: ‘Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı derhal istifa etmeli’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka, İstanbul Ümraniye’de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı Çocuk Evleri Sitesi’nde koruma altındaki beş kız çocuğunun çamaşır suyu içerek hastaneye kaldırılmasına ilişkin, “Bu trajedide göz ardı edilemeyecek bir kamu sorumluluğu ve idari ihmal söz konusudur. Bu nedenle; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı derhal istifa etmeli ve sorumluluğun gereğini yerine getirmelidir” dedi.

Bu turizm şehri hamam böcekleriyle mücadele ediyor! Resmen istila edilmiş

Tarihi dokusu, mimarisi ve kültürel zenginliğiyle her yıl milyonlarca turisti ağırlayan Roma, bu kez ismini bambaşka bir krizle duyuruyor: uçan hamam böceği istilası. Özellikle yaz aylarında hızla çoğalan Amerikan hamam böcekleri (Periplaneta americana), şehrin neredeyse tüm mahallelerinde görülmeye başlandı.

Savaşın 5. günü: İran ve İsrail füze saldırılarına başladı

İran’da Tebriz şehri patlamalarla sarsılırken, İsrail havalanan füzeler sebebiyle kırmızı alarma geçti.

İran’ın henüz devreye girmeyen silahı: Hürremşehr hipersonik füzesi… Tahran, ağır harp başlığına sahip füzeyi kullanacak mı?

İran, İsrail’e karşı yıkıcı misillemelerine devam ediyor. İran’ın balistik füzeler kullanarak düzenlediği Gerçek Vaat-3 operasyonu, İsrail’de en az 16 kişi saldırılarda hayatını kaybederken, 200 kişi yaralandı. İran, 4 gündür devam eden çatışmada Fettah ve İmad gibi balistik füzeleriyle İsrail’i vururken, Tel Aviv başta olmak üzere çeşitli şehirlerde ağır tahribata yol açtı. Buna Karşın Tahran yönetimi, gelişmiş balistik füzesi Hürremşehr’i henüz kullanmadı. Peki Hürremşehr’in özellikleri neler ve İsrail savunması Hürremşehr’i durdurabilir mi?