Ankara‘da sahte içki kaynaklı ölümler artmaya devam ediyor. Son verilere göre, hayatını kaybedenlerin sayısı 33’ten 38’e çıktı. Aynı soruşturma kapsamında tutuklu sayısı da 17’den 19’a yükseldi.
SAHTE İÇKİ SATAN ÖLÜM DÖŞEĞİNDE
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada sahte içki tüketenlerle ilgili filyasyon ekibi kuruldu. Sahte içkiyi satan kişinin de Ankara Şehir Hastanesi’nde entübe edildiği öğrenildi. Yoğun bakımda tedavi görenlerin sayısı ise 20’den 32’ye çıktı.
NTV ve T24’ün haberlerine göre; Savcılığın talimatıyla sahte içki üreticilerinin telefon kayıtları incelemeye alındı. Operasyonlarda 19 kişi tutuklanırken, 35 kişi hakkında adli kontrol kararı verildi.
Soruşturmada, sahte içkiden zehirlenenlerin büyük kısmının bu içkileri evde ürettiği, bir bölümünün ise dışarıdan temin ettiği belirlendi.
More Stories
Zeydan Karalar’ın Özel Kalem Müdürü Samet Güdük’ü katleden sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi
BOTAŞ ile Türkmengaz anlaştı! Türkmen gazı Türkiye’ye geliyor
İzmir’de Dolandırıcı Yakalandı