Sırrı Süreyya Önder’in ameliyatı 5 saat sürecek

DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder Kalp Krizi Geçirdi

DEM Parti İstanbul Milletvekili, TBMM Başkanvekili ve İmralı Heyeti’nden Sırrı Süreyya Önder, aort damarında oluşan bir rahatsızlık sonucu kalp krizi geçirdi. Durumu ciddiyetini koruyan Önder, acilen ameliyata alındı.

DEM Parti Antalya Milletvekili Saruhan Oluç’tan Açıklamalar

DEM Parti Antalya Milletvekili Saruhan Oluç, Halk TV’de Ekrem Açıkel’in sorularını yanıtladı. Oluç, Önder’in ağır bir kriz atlattığını ve ameliyatın uzun sürebileceğini belirtirken, liderleri ile İstanbul’a doğru yola çıktıklarını ifade etti.

Oluç, “Maalesef ağır bir kriz atlattı. Doktorlardan haber bekliyoruz. Ameliyat uzun sürecek gibi görünüyor. Grup Başkanvekilleri ve Eşbaşkanlarımızla İstanbul’a doğru yola çıktık. Krizin nasıl geçirildiğini bilmiyoruz. Haberi aldığımızda ileri aşamadaydı. Daha önce de böyle bir rahatsızlığı vardı ama kontrol altındaydı. Süreç için yoğun bir tempodaydı. Sağlığını da zaman zaman aksattı ancak görevi çok önemsediği için yapıyordu.” şeklinde konuştu.

İmralı Heyeti’nden ve Çeşitli İsimlerden Destek

Önder’in ameliyatı devam ederken, İmralı Heyeti’nden Pervin Buldan, İstanbul Valisi Davut Gül ve sanat ve siyaset dünyasından birçok isim, hastanede iyi haberler bekliyor.

Halk TV muhabiri Esma Yılmaz Kızıl, hastane önünden aktardığı bilgilere göre, ameliyatın 5 saat süreceği ve en az 3 gün boyunca uyutulması gerektiği belirtiliyor.

Related Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir