Yerli baz istasyonu ULAK, 2025’te Afrika pazarını hedefliyor

ULAK Haberleşme, Afrika Pazarındaki Yerli Teknoloji ile Göz Kamaştırıyor

Afrika’nın dijital dönüşüm süreci hız kazanırken, Türkiye’nin yerli teknoloji markası ULAK Haberleşme, bu dinamik coğrafyada adından sıkça söz ettiriyor. Türkiye’nin yerli baz istasyonu üreticisi ULAK Haberleşme, GITEX Africa 2025 Fuarı’nda yapacağı görüşmelerle Afrika pazarındaki varlığını güçlendirmeyi hedefliyor.

Uluslararası İşbirlikleri Hedefleniyor

Afrika kıtasında dijitalleşmenin önemli etkinliklerinden biri olan GITEX Africa 2025 Fuarı, 14-16 Nisan tarihleri arasında Fas’ın Marakeş kentinde gerçekleşecek. Küresel teknoloji sektörü için büyük bir önem taşıyan bu fuar, ULAK Haberleşme’nin yerli ve milli iletişim çözümlerini sergilemesine imkan tanıyacak. Aynı zamanda uluslararası teknoloji aktörleriyle stratejik işbirlikleri için uygun bir zemin oluşturacak.

Sürdürülebilir İşbirlikleri Hedefleniyor

ULAK Haberleşme, 4,5G ve 5G haberleşme altyapıları, siber güvenlik çözümleri, akıllı şehir uygulamaları ve uçtan uca milli haberleşme sistemlerini Afrika pazarında sergileyerek, potansiyel iş ortaklarıyla B2B görüşmeleri gerçekleştirecek. Özellikle Afrika pazarında sürdürülebilir işbirlikleri kurmayı hedefleyen şirket, güçlü yerli altyapı deneyimini uluslararası arenalara taşımaya odaklanıyor.

Yeni Pazarlara Açılma Hedefi

Nijer ve Sudan gibi Afrika ülkelerinde faaliyet göstererek bölgeye katkı sağlayan ULAK Haberleşme, kıtanın dijitalleşme sürecine önemli bir katkı yapmayı planlıyor. GITEX Africa 2025’te teknoloji ihracatını artırarak, yeni pazarlara açılarak, Türkiye’nin haberleşme mühendislik gücünü dünya çapında duyurmayı hedefliyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı (AA)

Related Posts

Nagarro + MBIS, müşteri odaklı stratejisiyle işletmelerin dönüşümünü buluta taşıyor

McKinsey, Goldman Sachs ve Morgan Stanley gibi küresel kuruluşların öngörülerine göre küresel ekonomiye her yıl 2,5 ila 4 trilyon dolar katma değer sağlaması beklenen yapay zekanın iş dünyasındaki dönüştürücü gücü de ivme kazandı. Dijitalleşme …

“Nisan ayında 381 baz puana kadar yükselen CDS, 283 baz puana geriledi”

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Nisan ayında 381 baz puana kadar yükselen risk primi (CDS), 283 baz puana geriledi. İki yıllık gösterge tahvil faizi ise yüzde 49’dan yüzde 40’ın altına indi” dedi.

Bakır son üç ayın zirvesini gördü

Bakır vadeli işlemleri, salı günü itibarıyla pound başına 5,1 dolar seviyesine yaklaşarak son üç ayın en yüksek değerini gördü. Bu artışta, önemli borsalardaki arz darlığı ve doların değer kaybetmesi belirleyici faktörler olarak öne çıktı. ABD …

Vergi incelemeleri dijitalleşti: e-İnceleme sistemi kullanıma açıldı

Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı (VDK), e-İnceleme Sistemi’nin bugün itibarıyla uygulanmaya başlandığını bildirdi.

Kur korumalı mevduat bakiyesi geriledi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), toplam Kur Korumalı Mevduat bakiyesinin 15 milyar 200 milyon dolar seviyesine gerilediğini açıkladı.

Dev kuruluştan yıl sonu altın tahmini: Beklentiler yukarı revize edildi!

Fitch, emtia piyasasına yönelik yeni beklentilerini açıkladı. Kuruluş, altın ve bakır gibi önemli metallerde fiyat tahminlerini yukarı yönlü revize etti. Küresel ekonomik görünüm, piyasa tahminlerinde etkili olmaya devam ediyor