Rıza Akpolat’ın şirket müdürü de tutuklandı

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın Şirketi Müdürü Tutuklandı!

Görevden alınan ve tutuklanan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın sahibi olduğu şirketin müdürü Taner Çuhadar, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü ‘Yolsuzluk’ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Ekol TV’den Dilek Yaman Demir’in haberine göre, ifadesinin ardından Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen Çuhadar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Detaylar:

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Beşiktaş ve Esenyurt Belediyeleri’ne yönelik ‘suç örgütü üyeliği’, ‘ihaleye fesat karıştırma’ ve ‘mal bildirimiyle ilgili yasanın ihlali’ suçlamalarıyla geniş çaplı bir soruşturma başlatmıştı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ile soruşturma kapsamında 40 kişi gözaltına alınmıştı. Toplam 47 kişi hakkında eş zamanlı yakalama ve gözaltı kararı verilmişti.

Soruşturmanın başlamasıyla birlikte gündeme gelen Aziz İhsan Aktaş’ın aralarında TBMM’nin de bulunduğu çok sayıda kamu kurumunun ve AK Partili belediyelerin de ihalelerini aldığı ortaya çıkmış ve Aktaş’ın mal varlığına tedbir konulmuştu. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve örgüt elebaşı olduğu öne sürülen Aziz İhsan Aktaş’ın da aralarında bulunduğu 23 kişi tutuklanmıştı.

(ALINTI)

Related Posts

Deva Partisi lideri Babacan: Gelin Siyasi Etik, Şeffaflık ve Yolsuzlukla Mücadele Yasası’nı hep beraber Meclis’ten geçirelim

Deva Partisi lideri Babacan: Gelin Siyasi Etik, Şeffaflık ve Yolsuzlukla Mücadele Yasası’nı hep beraber Meclis’ten geçirelim

ABD – Meksika sınırında kaçak silah alarmı

Meksika Savunma Bakanlığı ve Federal Başsavcılık tarafından Kongre’ye sunulan rapora göre, Kasım 2024 ile Mayıs 2025 arasında ABD’den Meksika’ya giren yasa dışı silahların yüzde 43’ü Teksas sınır geçişlerinden yapıldı. Bu dönemde 5 bin 869 ateşli …

Böylesi şimdiye kadar ilk kez oldu! CHP’li ve AKP’li vekillerin sokakta slogan savaşı

CHP Milletvekilleri, CHP’li belediyelere yönelik operasyonları protesto etmek için TBMM’den Adalet Bakanlığı’na yürüdü. Yürüyüş sırasında CHP’li vekiller istifa sloganları atarken, AKP’liler ise destek verdi.

Rusya İHA ve füzelerle saldırdı: Ukrayna’nın askeri havaalanları hedef oldu

Rusya Savunma Bakanlığı, uzun menzilli yüksek hassasiyetli silah ve insansız hava araçlarıyla (İHA) Ukrayna’nın askeri havaalanı altyapısına yönelik saldırı düzenlediklerini duyurdu. Açıklamada, saldırının hedefine ulaştığı kaydedildi.

Bahçeli’nin ardından Erdoğan’dan da “İmamoğlu davası TRT’de yayınlansın” talebine yeşil ışık!

Bahçeli’nin ardından Erdoğan’dan da “İmamoğlu davası TRT’de yayınlansın” talebine yeşil ışık!

Macaristan Başbakanı Orban, Avrupa Birliği lideri Leyen’e seslendi: Gitme zamanı

Orban, 2022’den bu yana içe kapanık, daha “milliyetçi” politikalar ile Avrupa Birliği’ne karşı bir tutum izliyor